Even voorstellen…

Hallo! Wat leuk dat je mijn website bezoekt en interesse hebt in de foto’s die ik maak. Naast het werken in het basisonderwijs heb ik een ontzettend leuke hobby! Fotograferen van mensen, van piepjong tot stokoud. Ik ben Annet, 31 jaar oud, ik heb twee lieve kinderen en ben getrouwd in 2015. Toen ik voor mijn verjaardag een aantal jaar geleden een Canon spiegelreflex kreeg wilde ik er ook een cursus bij. Ik wilde wel weten wat de knoppen waren en hoe ik controle hield over het toestel. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben mij gaan verdiepen in de basistraining. Daar kwam ik er al snel achter dat ik portret fotografie echt het aller leukst vond. Toen hield de basiscursus op… Door naar de gevorderde cursus, new born cursus, new born wrap cursus en heel veel uurtjes inspiratie opdoen op internet, met mensen praten, bijna dagelijks dingen uitproberen en het onderste uit de kan te halen.

Het leukste van dit vak is het onder de mensen zijn en hun blij maken met mooie plaatjes van hun kindje, zwangere buik, bruiloft, gezin of familie. Daarom beschrijft mijn logo: “Voor iedere gelegenheid een mooie herinnering.” Want zo vind ik dat het werkt! Graag bespreek ik van tevoren hoe we te werk gaan, welke locatie we nemen en welke kleurwensen je hebt. Ik luister en neem er alle tijd voor.

Kijk gerust een rond op deze website voor wat inspiratie, ook de openbaar toegankelijke Facebook en Instagram pagina: Fotografie Annet laten je veel werk zien.

Hopelijk zien we elkaar eens ‘door de lens.’

Gepubliceerd door Fotografie Annet

Fotografe gespecialiseerd in portret, new born, kinderen, gezin, zwangerschap en huwelijk. Ik heb opleiding gedaan in de basisfotografie en daarna verder gegaan met gevorderde fotografie. Ik heb workshops gevolgd in new born styling, new born wrappen, huwelijksfotografie, portretfotografie en fotobewerking in Lightroom.