Wie ben ik?

Achter Fotografie Annet schuilt een hobby fotografe. Ik maak met passie en liefde mooie foto’s. Daarom is mijn quote: “Voor iedere gelegenheid een mooie herinnering.” Mijn specialiteit en grootste interesse ligt bij het fotograferen van mensen. Portretten, pasgeborene, kinderen, gezinnen, feestjes en zwangerschappen bij je thuis of op een buiten locatie. Naast het fotograferen ben ik werkzaam in het onderwijs, heb ik twee wolken van kinderen en ben ik in 2015 getrouwd.

Ik heb cursus gevolgd in basisfotografie en gevorderden fotografie in de brede zin van het woord. Tijdens de lessen werd mij steeds duidelijker dat mijn passie bij het fotograferen van portretten ligt. De interactie, de creativiteit en de mensen op zich. Naast de camera technieken ben ik verder gegaan met workshops in het stylen en wrappen van pasgeborene en het werken met Lightroom, een fotobewerkingsprogramma. Ik ben zeer kritisch op mijn werk, de foto komt alleen door de keuring als alles perfect is. Mijn hobby is wat uit de hand gelopen, ik heb veel materialen verzameld om voor jullie mooie plaatjes te kunnen neerzetten. Ik vind het belangrijk goed te luisteren naar de klant, het worden niet mijn foto’s maar die van jullie. En ze moeten uiteindelijk in jullie huis aan de muur!

Ik hoop dat je nu net zo enthousiast bent geworden als ik ben over het maken van foto’s. Kijk gerust eens rond op deze website en/of mijn Facebook of Instagram. 

Vragen staan vrij, stuur gerust een berichtje.

Groetjes, Annet

IMG_20200712_180553_831[4539]